Reactie plaatsen

Reacties

duegiods
5 maanden geleden

Craving a peek into the world of unfiltered combat? Our Telegram channel is your gateway. Dive into exclusive footage portraying intense tank demolitions, aerial spectacles of helicopters, tactical prowess of infantry, and kamikaze drones rewriting the rules. Join us for an unfiltered experience that will challenge your perceptions.
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

Bert de wijk
3 jaar geleden

Na maanden last gehad te hebben van lage rugpijn in erge mate heb ik mij door Hendrik laten behandelen.Na een sesie op de andullatie bank en een paar keer goed te zijn gemasseerd ben ik nu alweer bijna 2 maand pijnvrij en heb geen klachten meer.ik kan het iedereen aanraden !!Hendrik, nogmaals bedankt.

Kim eling
6 jaar geleden

Ik ga sinds een tijdje 1 x per week op het matras en ik merk dat ik na die tijd een stuk losser en flexibeler ben. Vooral de dagen erna denk ik ohh ja dat was het dus. Verder goede begeleiding voor lichamelijke klachten.

Francisca
6 jaar geleden

Kan voor mij niet vaak genoeg zijn om op het matras te liggen. Spieren worden weer lekker soepel. Benen minder vermoeid. Machtige uitvinding.

Manuela Goos Tienkamp
6 jaar geleden

De therapie is altijd zo ontspannend. Ben nog niet pijnvrij. Maar therapie draagt zeker iets positiefs bij aan mijn herstel.

Henk pauwels
6 jaar geleden

Ik heb vaak last van rug en nek en heb ook artrose deze therapie is voor mij erg belangrijk de pijn die ik heb is veel draaglijker geworden

Riny V Tongeren
7 jaar geleden

Loop al twee jaar in het ziekenhuis met pijn in mijn linker bovenbeen .Kan me het niet voorstellen dat jullie mij er van af kunnen helpen .wilde dat het zo was .Groetjes Riny